Cadeautips voor de jarige

Het is weer zover, er is bijna iemand jarig, altijd weer lastig wat je dan als cadeau moet geven. Daarom ben je waarschijnlijk ook op deze pagina beland! Wij geven je in dit artikel enkele suggesties, zodat je hopelijk wat inspiratie op doet.

Cadeautip 1: Geef geld

We beginnen gelijk bij het meest saaie cadeau, namelijk geld. Toch kan het goed zijn om de situatie van de jarige in je achterhoofd te houden. Is de jarige bijvoorbeeld net verhuisd of is hij of zij net getrouwd? Dan kun je er op rekenen dat diegene meer baat heeft hij een beetje geld, dan bij een leuk cadeau.

Misschien niet zo leuk om te geven, maar op dat moment wel heel leuk om te krijgen. Je zou er zelfs nog een kaartje bij kunnen doen met een grappige tekst. Of je zou er een gefeliciteerd bloemetje bij kunnen geven om het cadeau toch een beetje op te fleuren. Zo kan de jarige zelf uitzoeken waar hij of zij het geld aan uitgeeft.

Cadeautip 2: Geef iets persoonlijks

Ken je de jarige goed, heb je al meerdere verjaardagen van diegene meegemaakt en weet je niet meer wat je moet geven? Dan zou je het iets persoonlijker kunnen maken. Bijvoorbeeld een foto laten inlijsten van een bijzonder moment dat jullie samen hebben meegemaakt of geef iets waarvan alleen jij weet dat hij of zij het zou waarderen.

Cadeautip 3: Geef iets grappigs

Het kan ook zo zijn dat je al zo veel verjaardagen van de jarige hebt meegemaakt en dat jullie allebei niet meer weten wat je voor elkaar moet kopen. Dan zou je er ook over kunnen denken om juist iets grappigs te geven. De jarige hoeft er dan niet zo veel aan te hebben, maar dan heb je wel weer iets waar je samen om kunt lachen. Schiet een confetti kanon af in de kamer of koop een gek spelletje voor de jarige. Let wel op dat je dit alleen bij mensen doet die wel tegen een grapje kunnen…

Cadeautip 4: Geef iets om samen te doen

Tot slot kun je natuurlijk ook gewoon samen iets gaan doen. Neem de jarige mee op pad en ga iets doen wat jullie allebei leuk vinden. Ga bijvoorbeeld samen naar een musical, een concert van jullie favoriete artiest of ga samen een kookworkshop volgen.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *