Wat geef ik mijn vader voor vaderdag?

Het vinden van het perfecte vaderdagcadeau is niet makkelijk, waarschijnlijk is dit elk jaar weer een grote zoektocht en weet je niet wat je moet geven. Natuurlijk is het soms ook makkelijk als je vader een tip heeft gegeven wat hij graag zou willen krijgen of wat hij eens een keer wilt gaan doen. In dit artikel geven wij een aantal tips wat je voor vaderdag kan geven.

Een actief uitje

Racen in Zandvoort

Veel vaders zijn graag nog actief bezig met iets, of het nou werken in de tuin is of dat het met een hobby te maken heeft. Er zijn heel arrangementen voor een actief dagje weg waar je uit kan kiezen, is je vader soms een auto- of racefan? Laat hem dan eens een dagje rondrijden in een racewagen op het kersverse Formule 1 circuit in Zandvoort, crossen in een 4×4 of een quad in modderige terreinen of blokarten over een strand. Er zijn ook heel veel andere actieve uitjes die niets met auto’s te maken hebben, denk eens aan paragliden, skydiven, een vliegtuig besturen of zelfs grotbiken.

Een paar dagen weg

Voor de mannen die het wat meer rustig aan willen doen, geef ze eens een kleine vakantie cadeau. Er zijn ontzettend veel arrangementen die een weekendje of midweekje weg geven naar een mooie stad in het binnen- of buitenland, veel voorkomende steden zijn Parijs, Londen, Praag en Amsterdam. Voor diegene die wat rustiger willen zetten heb je ook mooie huizen, hutjes en zelfs kastelen in natuurrijke omgevingen. Een dergelijk reisje is ook een heel mooi cadeau om te geven als huwelijkscadeau.

Kijk eens naar de hobby’s

Kijken naar de hobby(s) van je vader kan ook veel ideeën geven over wat je hem als cadeau kan geven. Is je vader fervent supporter van een bepaalde voetbalclub of juist het Nederlands elftal, geef hem dan een wedstrijdje of een gesigneerd shirt cadeau. Misschien houdt je vader wel van barbecueën en maakt hij graag heerlijke gerechten hierop klaar, hiervoor heb je ontelbaar veel cadeaus die je kan geven. Denk eens aan een gepersonaliseerd leren schort, accessoires voor de barbecue, een kookboek met veel recepten of juist veel verschillende soorten kruiden. Drinkt je vader graag whisky? Geef hem dan een mooie whisky set. Door het kijken naar de hobby(s) van je vader kan je al snel op veel ideeën komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *